Del på sosiale medier:

Vibeke, hvordan kan du trene så hardt,samtidig som det ser ut som om du har det kjempe gøy der du peser og sliter?
Dette  spørsmålet fikk jeg i dag tidlig, og da jeg forklarte hvordan jeg tenker og fokuserer når jeg trener, fikk jeg som svar «interessant, dette vil jeg også prøve.

Er du en av de som «må» trene? Bruker et av byens treningsstudioer regelmessig, men synes egentlig at dette er et ork! Her kan du høre hvordan jeg lager meg morsomme treningsøkter .

Når jeg trener kondisjon, ser jeg rett inn i noen store vinduer. I mitt hode tenker jeg at dette er store video skjermer. Hvert vindu representerer en viktig område i mitt liv. Meg selv , kjæresten og meg, jobben min, Innen hvert område har jeg igjen laget meg noen gode fremtidsbilder og videoer på hvordan jeg ønsker å ha det.

.elixia visjon Hvor er ditt fokus når du trener…

Så mens jeg står på tredemølla, sykler eller bruker en elipse maskin drømmer jeg meg inn i fremtiden. Tar en titt i vinduet og ser for meg akkurat hvordan jeg ønsker å ha det . Mens pulsen stiger og svetten renner kjenner jeg at jeg får enda mer energi, fordi jeg ser for meg spennende videoer slik jeg ønsker å ha det fremover.Jeg tenker og drømmer som om jeg allerede er i målet!

Hjernen skjønner ingen forskjell på fantasi og virkelighet , så kroppen reagerer som om jeg allerede er der.

Vil du lære mer om hvordan du kan oppnå mer av det du ønsker så  holder jeg mini seminar

Røa Samfunnshus                    19. september
Nordstrand huset                        1.oktober
Lykkebo Jessheim                       8.oktober
Litteraturhuset Fredrikstad          9.oktober

Du finner mer info om mine mini seminar her Mini seminar

Hvordan lage seg en god og morsom start på treningsøkten …
Stikkord:                         

One thought on “Hvordan lage seg en god og morsom start på treningsøkten …

Kommentarer er lukket.