Del på sosiale medier:

Gidder ikke, orker ikke, vondt i viljen eller brist i orken!   Er du klar over hvem som egentlig har hovedansvar for DEGSELV AS !

Er du på full fart inn i 2023, griper øyeblikkene, har et begeistringshjul som triller og lager deg meningsfylte dager.

Meningsfylte dager er for meg de dagene hvor jeg tør å være til stede med hele meg. Tør å kjenne på alle følelsene som kommer, tør å be om hjelp, tør å være både glad, trist, sint, frustrert og full av boblende begeistring.  Det er jo dette som faktisk er livet.

Er 2023 året hvor du skal la deg inspirere til å bli enda mer bevisst på hvordan du kan påvirke deg selv i riktig retning.
Jeg har selv gått from zero to Hero i eget liv. På veien ble Olssmetoden til, min metode i hvordan være

Stjerne i eget liv.

Velkommen på foredrag 4 februar i Fredrikstad og 9. februar i Oslo. Du finner mer informasjon her

Du kan også bli mer kjent med meg og OLSSmetoden gjennom min podcast Begeistringspodden. Der lager jeg daglige episoder med råd og tips fra OLSSmetoden i håp om å inspirere flere til å tørre å være Stjerne i eget liv.

 Her finner du alle episodene 

STJERNE I EGET LIV med OLSSMETODEN

 

Sette seg godt til rette, eller ta ansvar for eget liv!
Stikkord:             

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *