Del på sosiale medier:

Så står vi der , full fart inn i adventstiden med glede, latter, begeistring og alt det gode vi kan tenke oss.
Eller hvordan er det sånn egentlig.

Klart det svinger for meg også, men ved å leve i dagtette rom, bruke OLSSmetoden og starte hver morgen med OLSSfokus er det enklere å lage seg meningsfylte dager.

Meningsfylte dager betyr for meg å tørre å være tilstede i alle følsene som kommer og går.  Kjenne på både glede, sorg, sinne, frustrasjon, forelskelse, tristhet og alt som skulle dukke opp.

Min erfaring er at det jeg fokuserer på får jeg fort mye mer av. Det meste sitter i topplokket. Men ofte glemmer vi helt å ha fokus på hvordan vi tenker og hvordan dette påvirker oss.

Jeg brenner for å få flere til å tørre å være stjerne i eget liv, tørre å slutte med all sammenligning og heller være litt mer fornøyd med seg selv.

Ta først på deg selv masken, før du hjelper andre sier de ombord i flyet. Det gjelder ute  i livet også, vi trenger å ta vare på oss selv først.

I desember sender jeg live  julekalender på facebook med tips og råde fra Olssmetoden.  Hverdager  kl0737 og lørdag og søndag kl1015.

Alle livsendinger ligger ute så du er velkommen til å se akkurat når det passer deg. De blir også lastet opp på Begeistringspodden.

Ønsker deg en riktig god adventstid. Husk å løfte blikket, se de du møter på din vei. Ditt smil kan bety mye mer enn du aner. 

Min jul og andres julegleder
Stikkord:                 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *