Del på sosiale medier:

Vibeke, hva er denne OLSSmetoden du snakker om og hvorfor hopper du rundt med froskelue, kapteinslue og store hjerter på hodet?

Olssmetoden er min metode på hvordan vi takler disse 1440 magiske minuttene vi får utdelt hver eneste dag. Minutter vi alle får like mange av, men allikevel klarer å disponere på veldig forskjellige måter. Minutter det faktisk er helt umulig å sette inn på en høyrentekonto for å bruke en dag i fremtiden.


Gjennom OLSSmetoden kan du bli bevisst på hvordan du velger å påvirke deg selv i hverdagen.

Hvor er tankene dine? Er du klar over at vi alle har en indre dialog, som ofte går på autopilot uten at vi knapt legger merke til det?

Hva skjer om vi begynner å gå på skattejakt etter det som er bra i hverdagen? Finner frem hoven og tar noen på fersken i å gjøre noe bra hver eneste dag?

På bunn ligger begeistringshjulet. Hjulet viser viktigheten av å ha en god balanse mellom tanker, kosthold, drikke, vann, søvn, bevegelse, og det ha kontakt med andre, gjøre noe for andre.

Starter vi dagen med OLSSfokus , vil dette kunne gi oss en god tilstand slik at vi bedre takler det vi møter på vår vei.

OLSSfokus er noe du finner før du står opp sengen! Før du går inn på nyheter, sosiale medier og annet som kan tappe deg for energi!

OLSSfokus vil si å finne tre ting du er takknemlig for, tre ting du kan glede deg til i dag, tre gode ressurser ved deg selv. Deretter topper du dette ved å finne noe bra du kan gjøre for et annet menneske i dag!

Hjernen forstår ingen forskjell på fantasi og virkelighet, så ja om du bare finner `en  ting, så si dette tre ganger og bruk det samme hver dag.

Hva tenker du? Er du enig i at dette kan påvirke immunforsvaret vårt?

Vi står midt oppi en utrolig spesiell situasjon, selv kjenner jeg på både frykt, urolighet og ensomhet til tider.  Da bruker jeg dette for å kunne være litt mer til stede her og nå. Isteden for  bare å  bekymre meg for morgendagen.

Vil du bli mer kjent med OLSSmetoden, så ta en titt her. Dette foredraget holdt jeg live via Facebook onsdag 26 mars.

I påsken er det live hver morgen  på OLSSBegeistring Facebook kl. 0909.  Følger denne siden vil du få varsel hver gang det kommer livesendinger.

Velkommen

Kan Olssmetoden påvirke immunforsvaret?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *