Del på sosiale medier:

Er du frosken som hopper, eller er det enklere å bli der du alltid har vært.

Har du hørt om de 3 froskene som sitter på et stort blad midt i elven. Dette bladet er det faste møtepunktet for disse halvgamle froskene. Her har de sittet så lenge de kan huske, og latt verden og livet pasere.

En dag bestemmer den ene frosken seg for å hoppe ut i elven og  dra vekk fra den store froskelandsbyen. Han vil starte et nytt og bedre liv.  Ja, han  vil faktisk  bli stjerne i eget liv. Ta styring, være kaptein og lage seg gode meningsfylte dager.

Han har vært på både foredrag og kurs med OLSSbegeistring, ja det ble til og med noen gode en til en samtaler.  Nå er han klar, han skal ta tak i sitt froskeliv.

Det er slutt på syting og klaging. Han har forstått at det faktisk er han som har hovedansvar for sitt eget liv.

I en verden som er i konstant endring er det viktig å være bevisst hvordan en lar seg påvirke av alt som skjer på godt og vondt.

Nå skal han ut i den store verden. Ved bruk av Olssmetoden ønsker han å bli Stjerne i eget liv.

Så da sitter han han der sammen med de to andre froskene.  Det nærmer seg nytt år og nye muligheter.  Yess han er klar.. Han bestemmer seg for å hoppe!!!

Så, dersom  det sitter 3 frosker på et blad, og en frosk bestemmer seg for å hoppe,

Hvor mange frosk sitter det da igjen?

Det sitter faktisk fremdeles 3 frosker igjen på bladet.
Det å bestemme seg, og det å gjennomføre det er to helt forskjellige ting.
Da dagen kom, var han ikke helt motivert… så han tenkte, tror jeg  tar tak i det neste uke!!! (mest sannsynlig hadde han glemt å seg selv lykkes)

Hvordan er det med deg, kjenner du deg igjen. Hart du noen gang bestemt deg for at nå skal du begynne med både det ene og det andre... så kommer dagen og så er det enklere å vente litt.

Mitt 2020 tips,bruk tid på deg selv, bli mer bevisst på hvor du vil og hva du vil lykkes med. Start hver eneste dag med OLSSfokus.

OLSSfokus : Start hver morgen med å finne 3 ting du er takknemlig for, 3ting du kan glede deg til og 3 gode ting med deg selv.  ( joda du kan lure hjernen ved å si en ting tre ganger)
Så topper du dette ved å finne noe bra du kan gjøre for en annen person.

Lager du dette til en god morgenvane,  før du spretter ut av senga om morgenen, vil dette kunne gi deg en god tilstand som fort påvirker resten av dagen i riktig retning. 

Nå er vi på full fart inn i ett nytt år, ett nytt tiår og dagene ligger der som blanke ark med fargestifter. Hyggelig om OLSSfokus kan bidra til at du får en knall start på det nye året!

Jeg ønsker deg et riktig Godt, Meningsfylt Nytt år.
Husk å hoppe inn i det nye året, så slipper du å bli igjen i det gamle!!!!

 

Er du frosken som hopper!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *