Del på sosiale medier:

Her lar vi oss imponere av kloke mennesker, idrettsprestasjoner, store hus,  flotte biler,
små mobiler og andre dubbetitter.

Jeg lot meg imponere! Jeg ble imponert!  Det jeg ble aller mest imponert over, var det som sitter på innsiden av meg selv.  Mitt fantastiske hjerte , en muskel som fungerer som en liten bedrift inni meg. Der den pumper blodet ut i kroppen slik at celler og vev skal ta opp oksygen og næringsstoffer. Hjerte pumper også slik at alle avfallsstoffer skal fraktes vekk,og renses gjennom nyrer, lever og lunger. Fantastisk hvor mye som skjer på innsiden av meg uten at jeg selv trenger å gjøre noe som helt. 26. og 27. April var jeg på kurs for pasienter og pårørende med hjertesvikt, på Diakonhjemmet. Veldig interessant og spennende.

Jeg tar det som en selvfølge, men er det egentlig så selvfølgelig at jeg skal sprette opp hver eneste morgen fylt av overskudd.  Etter disse dagene ble jeg nok en gang minnet om viktigheten av å være  snill med seg selv hver eneste dag. Vi vet ingenting om morgendagen. I min verden velger jeg å tenke at det er fem viktige faktorer som spiller inn, i hvordan jeg skal ha det i min hverdag.

image

En god indre dialog. Snakk til deg selv som du snakker til dine beste venner. Jeg er bra nok!

Kosthold. Spis fargerikt uten for mye sukker og salt.

Mosjon. Hjertepumpa trenger å slå litt ekstra. Vi er skapt for å være i bevegelse

Søvn. Nok søvn super viktig for store og små.

Vann. Drikk nok vann hverdag.

Ved å ha en bevissthet og balanse rundt din indre dialog, ditt kosthold, hvor mye du beveger deg, om du sover nok og hvor flink du er til å få i deg nok vann hver dag, vil du kunne få  bevegelse mot det du ønsker mer av i hverdagen.

På mine foredrag snakker jeg om setningen, den ene setningen som jeg mener kan endre din hverdag, dersom du tør å svare dønn ærlig!

Spør deg selv hver eneste dag, gjerne flere ganger om dagen. ER JEG SNILL MOT MEG SELV NÅ !  Svarer du ja så fortsett med det du driver med. Svarer du Nei, er det ditt ansvar å gjøre noe med det. Det er mye vi kan fraskrive oss ansvar for. Men mitt liv er mitt ansvar,

Dersom du ønsker å lære mer om hvordan du kan påvirke deg selv til å få en bedre hverdag så er du hjertelig velkommen på mitt motivasjons foredrag «Ser du verden med riktige briller»  Mandag 30. Mai på Nordstrandhuset. Du finner mer informasjon her   Post it lappene på bildet, er fra mine egne foredrag.

Tusen takk til Lærings og Mestringssenteret på Diakonhjemmet. Dere er flinke. Jeg fikk mye inspirasjon og kunnskap på disse dagene.

 

Lar du deg imponere?