Del på sosiale medier:

Litt vår slapp! Send deg selv på service! Lær hvordan du kan få mer av det du ønsker i hverdagen! Vil du være med på et annerledes og energifylt foredrag/workshop? Programmer deg selv til mer suksess i hverdagen Ved hjelp fargerike plakater , morsomme briller, kongler og andre effekter  kan du lære hvordan du, med enkle grep kan endre tenkemåte, væremåte, holdninger og få motivasjon til å oppnå mer av akkurat det du ønsker i ditt liv.

Tirsdag 09, juni kl1900 på Nordstrandhuset Nordstrandveien 30 .

redigert Lykkehaven Det er det du gjør i dag som avgjør hva du skal se tilbake på i morgen. Er du på rett vei? Spiller du på lag med deg selv? Setter du deg selv på dagsordenen? Når sendte du deg selv sist på service?

Begeistringstrener Vibeke Olss har bred erfaring og kompetanse innen selvledelse. Hun lever etter de samme prinsippene som hun lærer fra seg, og har klart å endre livet sitt  til å bli en positiv energibunt med masse livsgnist. Hun jobber dessuten som mentaltrener for idrettsutøvere.

Ved bruk av en rekke effekter som for eksempel fargerike plakater, rare briller, kongler og sitroner, holder hun inspirerende seminar.

Pris 250 kr voksne ,150 kr for studenter og ungdom.

Påmelding og mer informasjon til Vibeke@olss.no  eller ring 918 74 655

Sagt om Vibeke: Vibeke Olss tør å by på seg selv. Gjennom hennes ærlighet, humor og sårbarhet er det lett å kjenne seg igjen. Mye energi, modig, fargerik, troverdig, tilstede, morsom, ydmyk, klok, verdifokusert, tydelig, gledesspreder, positiv, selvinnsikt, ærlig, smittende energi, engasjert, sprudlende og inspirerende, god til å formidle,» en levende C vitamin»

Alle har godt av en dose med Olss Begeistring!

Send deg selv på service!

2 thoughts on “Send deg selv på service!

Kommentarer er lukket.