Del på sosiale medier:

Hvilke briller tok du på deg når du våknet, og så at det snødde mye ute? Tenkte du YESS nå blir det ute trening med frisk luft og snømåking, eller i dag blir det sikkert kø og bare kaos?

Til tross for at vi i flere dager har hørt at det  i dag skulle det komme MYE snø. Var det veldig mange som møtte dagen helt uforberedt, og lot seg irritere over det meste. Klart jeg forstår at det er frustrerende når bussen står, og det er lange køer overalt. Men det er mitt valg hvordan jeg skal forholde meg til det som skjer rundt meg.

004Hver dag blir vi bombardert med inntrykk,
Disse setter vi noen ord på, som igjen blir
tankene våre. Tankene påvirker følelsene, som
videre påvirker hvordan vi oppfører oss.

Jeg liker å lage meg glade dager.
Når jeg så all snøen, brukte jeg ord som
ga meg gode morsomme tanker og gode
følelser.

Siste mulighet til å lage engler i snøen!
I dag blir det styrketrening ute!
I dag kan jeg trene både tålmodighet og tilstedeværelse!

Med slike tanker er det mye enklere å lage seg glade  dager. Min hjerne skjønner liten forskjell på fantasi og virkelighet, så om jeg har tanker som lager gode bilder, er det enklere å lage seg glade dager! Om jeg velger å stresse meg opp. lar meg irritere eller bli sint går det faktisk kun utover meg, og de valgene jeg tar videre utover dagen. Som igjen kan påvirke de jeg har rundt meg!

I morgen når du våkner får du 1440 magiske minutter inn på din livskonto. Dette  er minutter som kun kan brukes her og nå, helt umulig å sette ubrukte minutter inn på en høyrente konto for å ta ut en dag i fremtiden.  Hva med å bruke litt tid  på å finne ut hvordan du kan bli bedre til å lage deg en glad dag!  Ta deg tid til å starte dagen med noen gode tanker. Finn noe du kan glede deg til . Bruk litt tid på deg selv og tankene dine, før du hopper ut i den travle hverdagen!

LYKKE TIL.

Lot du deg irritere?