Del på sosiale medier:

Hva ville du gjort om du var statsminister for en dag?  Det er enkelt å kritisere andre, men hva ville du gjort av endring dersom du fikk mulighet til å være statsminister  for en dag ?

Denne sommeren har jeg vært flittig lytter på NRK radio. Reiseradioen gir meg alltid en god start på dagen, og HC og Andrea  på ettermiddagen har fått meg til å reflektere.  Her har de gode gjester som får spørsmålet «Hva ville du gjort om du var statsminister for en dag?»

Hadde jeg vært statsminister for en dag , hadde jeg innført den årlig tankesjekken også kalt OLSS-Sjekken.

OLSS-Sjekken er en del av OLSSmetoden.

OLSS-Sjekken betyr jevnlig påminnelse om å sjekke det som svirrer rundt i topplokket.  De fleste av oss har et godt oppdatert  virusprogram på alt vi har av datautstyr, mobiler og andre dubbetitter, men glemmer alt for ofte å installere et virusprogram på det mellom ørene.

Hvordan er det med deg,  hvor bevisst er du dine tanker. Driver de deg fremover, bakover eller står du på stedet vil?

Det blir sagt at vi har et sted mellom 60-70 tusen tanker svirrende i topplokket hver eneste dag. Alt for mange av disse kan være både  kritiske , negative og bekymrings tanker.

Tenk om vi hadde et system som jevnlig sendte oss et varsel

«På tide med OLSS-Sjekken»

På lik linje med EU-kontroll på bilen så kunne vi ha OLSS-Sjekk på det mellom ørene.

OLSSmetoden

Er min metode i hvordan tørre å være Stjerne i eget liv. Selv har jeg gått fra zero to HERO i eget liv, ved hjelp av OLSSmetoden Kort fortalt går den ut på å bli mer bevisst hvordan en kan få mer hverdagsglede, arbeidsglede og boblende begeistring inn i egen  hverdag.

Noe jeg mener du kan få ved å fokusere mer på dine tanker, din indre dialog, være tilstede her og nå og ha rett fokus.

Dersom du ønsker tips og råd fra OLSSmetoden, så ta en titt på facebook, der sender jeg live hver mandag, olssdag og fredag kl0808.

Velkommen

OPTIMISME 

LIVSGNIST

SELVINNSIKT

STYRKE

Hadde jeg vært statsminister for en dag!
Stikkord:             

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *