Del på sosiale medier:

Vibeke, hva er du egentlig ønsker å oppnå med alt dette våset du kommer med!
Vibeke, tusen takk, du gir meg inspirasjon til å stå opp og ta tak i mitt eget liv!
Vibeke, Olssmetoden gir meg et håp i hverdagen!

Tusen takk til alle dere som tar dere tid til å komme med gode, konstruktive og interessante tilbakemeldinger.  Noen mener at jeg ikke har peiling og bør holde munn, mens andre ønsker  en dose med OLSSbegeistring flere ganger daglig.

Ingen mandag uten froskelua

Hadde vi hatt et Speakers Corner i mitt nærområdet, hadde du garantert  funnet meg på en høy taburett.  Mandag med froskelua, olssdag med kapteinslua og fredag med både hjertekjole og hjertebriller

Mens jeg venter på et Speakers Corner her jeg bor, bruker jeg sosiale medier for å få frem det jeg  brenner for.

Målet mitt er å inspirere flere til å være stjerne i eget liv. Bli bevisst hvordan en lar seg påvirke av det som skjer i hverdagen.

I dagens situasjon kjenner jeg på mange rare tanker og følelser. Spørsmålet er hvordan jeg skal la meg påvirke, og hvor jeg ønsker  ha mest fokus.

Mitt skip er lastet med angst, fortvilelse og bekymring!  Men mesteparten av tiden så lar jeg dette skipet ligge ankret på utsiden av mitt hverdagsliv. Så tar jeg tid til å kjenne på dette når jeg ønsker.

Som kloke Ingvard Wilhelmsen sier «Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til alt som skjer bestemmer vi selv. De fleste av tankene våre er jo bare tull – tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten.».

For tiden er det heller ingen mulighet for å holde foredrag i bedrifter eller  ute blant folk, så da har jeg valgt å være enda mer aktiv på nettet.

Denne påsken blir det livesendinger hver morgen kl.09.09.  Her vil jeg dele tips og råd fra OLSSmetoden, Begeistringshjulet, OLSSfokus og deler av KASTLOSS kurset.

Følger du OLSSbegeistring på Facebook, får du varsler hver gang det er livesendinger. 

Ønsker deg en riktig god påske.

PS

Sosiale medier brillen

Husk   SoMe brillen. Brillen som får deg til å forstå at livet er mye mer enn alle de perfekte bildene, og alt vi ser på sosiale medier. Brillen med filter som lar deg forstå at vi alle har noe med oss. Det er dette som kalles livet. 

 

 

 

Vibeke, hva er dette våset du driver med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *