Del på sosiale medier:

TA STYRING

Fra  minus på selvfølelse og selvtillit kontoen, til Oscar nominasjon for beste hovedrolle i eget liv.

Vi trenger mer begeistring i livene våre, og hvis vi ikke selv tar styring over vårt eget liv, kommer andre til å gjøre det. Det handler om bevisstgjøring av hva man vil i livet, og deretter å finne riktig strategi for å komme seg dit.

Hvis noen hadde fortalt meg for tyve år siden at jeg skulle stå på en scene foran 300 mennesker og fortelle om hvor mange magiske øyeblikk det finnes på tuppen av en nål spiss, hadde jeg aldri trodd det. Det er utrolig hva som skjer når en tør å ta tak i livet, være til stede, bli bevisst sine egne resurser og gå for det en brenner for.

Juni 1991, jeg var på vei hjem etter en lang dag på jobb i SAS på Fornebu. Samtidig fant en andemor og alle hennes andunger ut at de ville krysse Drammensveien på Skøyen. Det ble full stopp i trafikken helt ut til Lysaker. De fleste bilene klarte å stoppe, jeg også, men ikke de tre
neste …

Det ble starten på en ny begynnelse. Kraftig whiplash, ryggvondt , lange sykemeldinger og en fantastisk lege som forstod at det var mer under overflaten. Hvordan har du det egentlig spurte legen. Det var så godt å kunne fortelle hvordan alt egentlig var. Spise-forstyrret, dårlig selvfølelse, lav selvtillit og ingen livsgnist.
Legen henviste meg til en psykolog som hjalp meg framover. Prosessen var i gang. Det ble besøk hos psykolog, psykiater, gestalt terapi og mye annen terapi.

Men det var først når jeg forstod at det var personen jeg skulle tilbringe resten av mitt liv sammen, som virkelig kunne få meg på rett vei. Denne fantastiske personen var meg selv. Det var først når jeg forstod at det faktisk er meg det kommer an på, at den store endringen startet.  Det var kun meg og mine beviste valg som kunne påvirke meg og min tilstand.

Min egen vei til en bedre hverdag, ga meg inspirasjon til å lære mer om hvordan inspirere andre til å få et meningsfylt liv.

Jeg startet med å finne riktig teknikker for å få en bedre hverdag, trente og trente, gikk på trynet et par ganger, men kom meg tilbake i sporet igjen, og føler at jeg i dag er tilstede i eget liv. Lever livet slik jeg ønsker. Mange sier det høres så enkelt ut når jeg snakker om hvordan jeg har endret meg, men det har vært en lang vei, med mye trening for å komme dit jeg er i dag.

Jeg har fremdeles en bitte liten stilling i SAS GROUND SERVICES. Fordi jeg trives, og synes det er moro å jobbe med overbokinger, forsinkelser eller bare sende folk ut i den store verden.

Min Visjonen er Begeistrende kvalitet i gjerningsøyeblikket .

Gjennom fargerike og energifylte foredrag, workshop, kickoff og kurs inspirerer jeg andre til å forstå viktigheten av å alltid ha på seg riktige briller (riktig holdning), forstå at vi selv har ansvar for hvordan vi kan påvirke vår egen hverdag for igjen å få mer av det en ønsker i hverdagen …

Jeg får tilbakemeldinger på at mine kurs og foredrag er troverdige, fordi det jeg lærer bort er også hvordan jeg lever mitt eget liv. Jeg kaller dette for OLSS metoden.

 

 

Ta hovedrollen i eget liv!

gå for seierUTDANNELSE OG KURS

Organisasjonpsykologi og ledelser: Handelshøyskolen BI

Coaching, emosjonell intelligens og selvvledelse: Handelshøyskolen BI

Kommunikasjon og ledelse: Dale Carnegi

NLP og Psykologi (ENLPP) Practitioner Master og Coaching

Grunnkurs Hypnoterapi hos psykolog Sigurd Stubsjøen

SAS og SAS Ground Services passasjer service siden 1986