Del på sosiale medier:

 

Få hele bedriften til å dra i samme retning.

Motiverte medarbeidere i en verden i endring. Hvordan påvirker de ansattes selvfølelse og motivasjon selskapets totale produktivitet? Gi ros, se hverandre, skap en positiv bedriftskultur. Resultatet: Lavere sykefravær – bedre leveranser – fornøyde kunder.

Vibeke Olss er en blanding av standup og foredragsholder. Hun har en uhøytidelig tilnærming til et viktig fagområde. Ved hjelp av fargerike plakater, sitroner, kongler, rare briller og andre effekter inspirere hun de ansatte til å forstå viktigheten av å ha på seg riktige briller (rett holdning) til rett tid.

Vibeke Olss har bred erfaring og kompetanse innen selvledelse. Hun lever etter de samme prinsippene som hun lærer fra seg, og har klart å endre livet sitt til å bli en positiv energibunt med masse livsgnist.

Ved å ikke ta seg selv så høytidelig setter hun fokus på noe av det viktigste i arbeidslivet og i livet generelt. På en humoristisk måte blir alle engasjert, og kommer garantert til å tenke på hva de kan gjøre for å forbedre sitt eget og andres liv. For seg selv og for arbeidsplassen.

Vibeke Olss bruker sin egen effektive metode – Olss Metoden. Alle foredrag tilpasses til bedriftens eller organisasjonens behov.

Sagt om Vibeke:

Vibeke Olss tør å by på seg selv. Gjennom hennes ærlighet, humor og sårbarhet er det lett å kjenne seg igjen. Alle har godt av en dose med Olss Begeistring!

Mye energi, modig, fargerik, troverdig, tilstede, morsom, ydmyk, klok, verdifokusert, tydelig, gledesspreder, positiv, selvinnsikt, ærlig, smittende energi, engasjert, sprudlende og inspirerende, god til å formidle, et levende C-vitamin. Vibeke er dyktig på å tilpasse sine foredrag opp mot bedrifters og visjoner.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.