Del på sosiale medier:

«Ungdommen er den tiden du velger masken du skal bære resten av livet» Aksel Sandemose.

Tenk om første og siste skoledag hvert år var dager da vi lærte om viktigheten av og ta jevnlig kvalitetssjekk på det mellom ørene. En sjekk på at du har et tankesett, verdier og en indre dialog som vil drive deg i riktig retning i året som kommer.

Tenk om noen hadde spurt meg høsten jeg startet i 9.klasse, hvordan var sommeren din? Har du fått noen nye gode tanker om deg selv og din verden. Er du klar for å lage deg et bra skoleår, eller trengs det en oppdatering med et nytt virusprogram på det mellom ørene.

Sommeren jeg var 15, var sommeren jeg tok på meg «ikke verdifull masken». Helt utrolig hvordan noen få hendelser og kommentarer, klarte å sette dype spor, som ville prege meg langt opp i voksen alder.

Tenk om noen hadde lært meg i oppveksten, at jeg ikke er tankene mine. Tenk om vi hadde hatt gymtime i det å få bedre selvfølelse og det å være fornøyd med seg selv.

I mange mange år, gikk jeg regelmessige turer i Vigelands parken. Hver gang jeg passerte den flotte statuen Dansende ung kvinne, drømte jeg, at en dag ville jeg være akkurat som henne. Hun ble mitt symbol på frihet. Det å være fri til å gjøre, og fri til å være en glad og fornøyd person. Fornøyd med meg selv, og fornøyd i livet.
I våres var jeg tilbake i Vigelandsparken. Da jeg gikk forbi Dansende ung kvinne, slo det meg at i dag er jeg der. Jeg kjenner denne friheten  Dansende ung kvinne representerer.

I dag tør jeg å være «Stjerne i eget liv!

Det har vært en lang, og til tider utfordrende reise, men uten denne reisen hadde det vært umulig å være troverdig som foredragsholder og mentaltrener.

Jeg har gått veien, og vet at det er mulig å gå fra minus på selvfølelse og selvtillit kontoen, kaste  janteloven og bli

Stjerne i eget liv.

I dag brenner jeg for å få deg og andre, til å tørre og seg på seg selv som Stjerne i eget liv.  Forstå at vi selv har ansvar for hvordan finne hverdagsglede og  arbeidsglede, gjennom de brillene (holdningen) vi tar på oss når vi åpner øynene om morgen. Jeg kaller min metode for OLSSmetoden.  

Kjære alle foreldre, voksne og andre som har med barn og unge.  Stopp opp og finn ut hvordan du kan være en god rollemodell.  slik at de unge som vokser opp, tør å være Stjerne i eget liv.

Verdsett  de du har  rundt deg for hva de er isteden for hva de gjør!

Vi er alle verdifulle i den vi er, og sammen kan vi lage et begeistrende samfunn fylt av stjerner som tør å være fornøyde med seg selv!

 

From Zero to Hero i eget liv!