Del på sosiale medier:

Velkommen, vi er i full gang med ombordstigningen på den mest fantastiske og spennende reisen du noen gang kommer til å oppleve.

Reise 2018, med destinasjon «Året du ble Stjerne i eget liv! For å få en god start på reisen, er det viktig med kun et stykk håndbagasje, som kun inneholder gode minner fra reisen du gjorde i 2017 og tidligere år.  Ta også med deg et par hjertebriller og et par stjernebriller.

Var du en av dem som entusiastisk hoppet inn i 2018 med en haug av nyttårsforsett, masse fokus på alt du ikke skulle gjøre, og glemte å legge fra deg dårlige vaner og minner fra 2017. Da er det bra og godt å vite, at det fremdeles er godt plass om bord på Reise 2018 med destinasjon Stjerne i eget liv. Du kan selv velge hvor du ønsker å sitte. Bak på turistklassen er det trygt og godt, der kan du henge deg på de andre, og ta det som det kommer. Business klasse er litt mer behagelig, god plass og god service fra de du møter på din vei.  Eller tør du å ta plassen i cockpit, hvor kapteinen bestemmer reiseruten, hvordan komme seg til destinasjonen  Stjernen i eget liv.

Tar du utfordringen, tør du ta styring i 2018!  Jeg ser ditt navn på kapteinstolen. 2018 ligger fremdeles foran deg med blanke ark og fargestifter. Ta på deg stjernebrillene, skift fokus å se alle mulighetene som ligger klare bare for deg! Du har de resursen du trenger, og ved å ta små justeringer i hverdagen, kan dette bli en spennende reise.  Hjertebrillene vil hjelpe deg på rett vei. Hjertebrillene gir energi til egenkjærlighet. Et lite spørsmål hver eneste dag, og et ærlig svar kan holde deg på rett fokus.  Spør deg selv «Er jeg snill mot meg selv nå?» Hva det betyr å være snill mot seg selv, er det bare du som vet.

Hjelp på veien kan være å bli kjent med ParetoBevegelsen. Den er inspirert av  Paretoeffekten, som sier at det du fokusere 20% kan du oppnå 80% av. ParetoBevegelsen er en facebook side jeg har laget for å inspirer folk til å finne rett fokus.

Gjennom Paratobevegelsen, ønsker jeg å få flere til å sette av minst 10 minutter hverdag til en Paretotur. En tur hvor du har OLSS-fokus. OLSS-fokus betyr å fokuser på 3 ting du er takknemlig for, 3 ting du kan glede deg til i dag, og viktigst av alt 3 ting du er fornøyd med om deg selv. Glem janteloven,  vær skrytestolt over den du er. Ingen er akkurat som deg!!!
Fornøyde mennesker, sprer glede og positivitet. Du blir en god rollemodell for de du møter på en vei.

Jeg har selv testet ut ParetoBevegelsen. I januar gikk jeg  daglige Paretoturer med OLSS-fokuset 3 x 3   Det fungererjeg har programmert topplokket til enda mer optimisme og glede i hverdagen.

Jeg er stjernen i mitt liv.  Husk det er først når du setter deg i kapteinsetet, tar hovedrollen, og tør å være Stjerne i eget liv, at du kan være en god birolle og statist i andres liv.

Vil du være med på Paretoturer så følg med på facebook, jeg vil arrangere jevnlige turer, hvor vi har fokus på det som er bra, det vi ønsker mer av, og det vi drømmer om. Første tur er Søndag 4 feb. Da møtes vi kl 1100  på St. Hallvard plass i Oslo, og går første del av Pilegrimsleden opp til Pilgrims senteret som ligger ved Vestre Aker Kirke. Her avslutter vi  med en kaffe.

Ombordstigningen er i gang!