Del på sosiale medier:

Jeg er SKRYTESTOLT, nok en gang hørte jeg navnet mitt bli ropt opp!  Yess, det ble Oscar i år også. Oscar for beste hovedrolle i eget liv!

Hvordan er det med deg, er du flink til å leve ut dine drømmer. Tør du å være den du egentlig er? Vi lever alle på en sene, Hvor god er du på å ta regien? Går du for seier i eget liv.
Hvilken Oscar hadde du vært nominert for, dersom ditt liv var en av de store spillefilmene på Oscar utdelingen i Hollywood.

Jeg var i mange år nominert for både  beste birolle og statist  i alle andres liv.

Fra å være lille meg  med minus på selvfølelese og selvtillit kontoen, den som  satt lengst bak på bussen, og lot alle andre ta avgjørelser i hvordan livet mitt skulle være, har jeg sakte men sikkert jobbet meg fremover.

Nå har jeg skaffet meg min egen begeistrings bil, sitter i førersetet, og har hovedrollen i mitt fantastiske liv. Ja, jeg vil gjerne være nominert til beste birolle i mange andres liv. Det er viktig å spille hverandre gode, se hverandre og bry seg om! Men uten å ha det bra i eget liv, kan det fort bli både trist, og veldig slitsomt og hele tiden spille en eller annen  birolle.

Min visjon i OLSS begeistring er «  å være og å gjøre en forskjell«, mens jeg er her på jorden. Skal jeg klare det, er det viktig å ta over styringa i mitt eget liv.

Med hovedrolle i eget liv, mener jeg at du tør å være den unike personen du egentlig er. Vi lever i dag i et prestasjons samfunn. Alt for ofte blir vi dessverre  verdsatt ut i fra hva vi GJØR,  isteden for hva vi ER. Du er unik. Ingen er akkurat som deg. Du har de resursene du trenger. Stopp og sammenlign deg med alle andre. Ta en vareopptelling i eget liv. Finn ut hvor du er, og hva du vil. Jo mer du blir kjent med deg selv, og dine egne drømmer og mål, jo bedre blir din personlige plattform (sene).  Da står du støtt, og det er enklere å leve ut hovedrollen i ditt liv. Hver dag spiller vi mange roller, men det er først når vi tar hovedrollen i eget liv på alvor, at vi lykkes i alle de andre rollene.

Jeg bruker OLSSmetoden for å leve ut hovedrollen i eget liv.

Vil du lære hvordan du kan påvirke deg selv i riktig retning så ta kontakt med meg. Jeg holder foredrag, kurs og har en til en samtaler.

Hvilken Oscar statuett fikk du?