Del på sosiale medier:

Er dette  mulig? Jeg mener at med litt flaks ,kan det smilet jeg sender ut til en kollega eller en passasjer, gå flere ganger verden rundt i løpet av dagen.
Ved siden av å jobbe som mentaltrener og foredragsholder, er jeg så heldig å ha verdens beste deltids stilling  i SAS Ground Handling. Der har jeg jobbet siden 1986, og jobben gir meg fremdeles overskudd og godt humør.
Her føler jeg også at jeg kan være en forskjell , ved det å se personene jeg møter på min vei. Enten det er en kollega eller passasjer som haster avgårde i vår stressede hverdag. Smil smitter, derfor velger jeg å tro at mitt smil kan smittes videre ut i den store verden!
.
20151125_114932834_iOS

I dag lever vi mer og mer i den digitale verden. Hvor en vi er, sitter vi ofte med hode ned i en telefon eller pc. Når snakket du sist med personen ved siden av deg på trikken eller t-banen.

Alle trenger å bli sett. En tid tilbake fortalte en av mine kursdeltagere om en hendelse på Rimi. Hun hadde hjulpet en eldre dame med å pakke noen varer, hvorpå den eldre sier: du er den første som har pratet til meg på flere dager.

Å våge er å miste fotfeste en liten stund. Å ikke våge er å miste seg selv. Kloke ord fra Søren Kirkegård.  Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt!

Hva om vi alle begynner å smile til de vi møter på vår vei. Hilse på sidemannen på trikk, buss eller t-banen.

Jeg tror at at ditt smil kan gjøre en forskjell!

Lykke til, Lag deg en meningsfylt dag! Så har du noe bra å se tilbake på i morgen.

PS, smilet jeg snakker om er det ekte smilet som kommer fra hjerte hvor øynene henger seg på:

Hvor stor forskjell kan egentlig ditt smil være?