Del på sosiale medier:

Lar du deg irritere? Blir du noen gang sint og forbannet? Har du tatt valg du angrer på? Skulle du ønske at du kunne nullstille topplokket og starte opp på nytt!

Som jeg ofte forteller på mine kurs og foredrag, så har jeg vokst opp spiseforstyrret, med minus på selvfølelse og selvtillit kontoen. Noe som gjør at jeg kan se tilbake på mange år med dårlige avgjørelser, lite tilstede i eget liv, dårlige kjæresteforhold, og at jeg til tider isolerte meg og hadde en flott fasade.
I dag har jeg snudd dette til noe bra! Det er jo på grunn av alt jeg har vært gjennom at jeg kan være en troverdig  og inspirerende kurs og foredragsholder.image

Fremdeles dukker det opp både personer, tanker og situasjoner som gir meg dårlige følelser. Men nå har jeg laget meg noen gode teknikker på hvordan fjerne disse følelsene! I kjelleren hjemme hos meg, er det et rom hvor det kun er en stor sten . For mange år siden var det en rotte som forvillet seg inn. I dag er det ingen rotter, men rommet heter Rotterommet. Hit sender jeg alle dårlige tanker, bekymringer og følelser.

Det står også en sort boks på stenen , oppi der har jeg skrevet navnet på noen som jeg egentlig kunne vært sinna på. Men om  jeg sitter hjemme og er sint eller forbannet, så merker jo ikke den andre personen dette, så da sender jeg heller all sinne og frustrasjon rett ned i rotterommet!!

For å få frustrasjon og kaos ut av kroppen, hender det at jeg blåser alt  inn  i en stor ballong. Enten slipper jeg ballong ut i luften og tenker at der forsvant kaoset og frustrasjonen, eller så tar jeg en tur ned i rotterommet og fysisk legger fra meg ballongen. Så snakker jeg også ofte høyt til dårlige tanker og følelser når disse dukker opp. » Hallo der, du bor faktisk i rotterommet, kom deg tilbake dit!! MED EN GANG!!
Dette virker veldig bra for meg. Hjernen skjønner jo ofte lite forskjell på fantasi og virkelighet. Så med litt humor klarer jeg å lure hjernen trill rundt, og kommer  meg raskt  tilbake til en god tilstand.

For å bruke enda litt mer humor, pleier jeg å si at nå er det ledig vikariat både som vaktmester og ryddehjelp! Skulle du ha et par dumme  tanker, noen personer du er forbannet på eller annen dårlig energi, så er det bare å sende de ned i rotte rommet hos meg. Eller du kan lage ditt eget rotte rom. En tidligere kursdeltager , gikk rett hjem , tok en gammel koffert, sånn med stort belte rundt , og puttet all gammal møkk i den.

Her er det mange muligheter, finn det som er riktig,  og som hjelper deg til å kaste vekk dine bekymringer og dumme, sinte, frustrerende  tanker,

Lykke til! Ønsker deg en meningsfylt og fargerik høst, med tanker og begeistring som er bra for deg.

Trenger du påfyll i hverdagen? Vil du lære mer om OLSSmetoden og hvordan du kan påvirke deg selv i riktig retning, så er du hjertelig velkommen på høstens første foredrag Onsdag 4 september på Nordstrandhuset.

Ta kontakt med Vibeke på 91874655 eller mail Vibeke@olss.no for mer info.  Her finner du info på Facebook

 

 

 

 

Vaktmester søkes til rotterommet!