Del på sosiale medier:

Kanskje jeg er barnslig, men jeg ville også ha en egen julekalender! Klart jeg kunne henge meg på alle bedrifter som hadde en luke å åpne på nettet, men det ville bli  kjedelig, og jeg kom sikkert ikke til å vinne noe heller.

Da kom super ideen. Garantert vellykket og akkurat det jeg ønsket meg.

De av dere som har hørt mine foredrag, har hørt hvordan jeg forteller om de magiske 1440 minuttene, som hver dag faller inn på livskontoen vår. Dette er ubrukte minutter, som det er umulig å sette inn på en høyrente konto. For så å bruke en dag i fremtiden.

imageHvem vet hva morgendagen bringer, viktig å leve her og nå. Carpe diem og bruk alle de magiske 1440 minuttene..

Min julekalender ble å sette av 60 minutter til meg selv hver dag. Minutter hvor jeg skulle gjøre noe som jeg kunne ha glede av, selv om jeg kanskje egentlig ikke hadde tid til det.
Hadde jeg skrevet at jeg ville bruke en hel  time hver dag, så høres det ganske mye ut i en stresset desember, men 60 små minutter av 1440 magiske minutter, det ville jeg rydde  tid til.

Idag er jeg over halvveis i min litt spesielle julekalender, og så langt har jeg hver dag ryddet tid til meg selv. Hver morgen startet dagen med et lite møte med meg selv, for å finne ut hvordan jeg kan bruke disse lange 60 minuttene. Jeg har lest inspirerende bøker, gått noen ekstra morgenturer, sittet i godstolen og sett rett ut i luften, sett litt søppel TV, sovet en time ekstra, brukt massasje stolen på elixia og mye mye mer. Det har vært dager med tett program, men da har jeg delt opp og hatt 30 lange minutter om morgen og gjerne 30 lange minutter om kvelden.

Det blir sagt at om du gjør en ting hver dag i mer en 21 dager, så blir det fort en vane.

Fordi jeg fortjener det, så skal dette bli min gode nye vane for 2016. 60 lange minutter bare til meg selv hver eneste dag.

Hvordan er det med deg? Hvor flink er du til å bruke de 1440 magiske minuttene som går inn på din livskonto hver eneste dag?

Vi nærmer oss et nytt år, med blanke ark og fargestifter . Kanskje dette er det perfekte nyttårsforsett!

PS, Det er den kloke presten og forfatter  Per Anders Nordengen, som gjennom sine inspirerende bøker og foredrag lærte meg å bruke uttrykket   1440 magiske minutter . Tusen Takk  Du har gjort meg litt klokere.

 

En annerledes julekalender.