Del på sosiale medier:

Er eneste veien til lykke å stå foran speilet med rare briller, og å snakke pent til seg selv? Må jeg være full av begeistring og positiv hele tiden for å være lykkelig!

«Hvor mange av dere våkner om morgenen, tar på dere stjerne briller, ser dere i speilet,  sier YESS jeg er fantastisk, og dette skal bli en bra dag? Eller tar du på deg de sorte mørke finn 5 feil med deg selv og verden brillene!» er noe jeg alltid spør folk om på mine kurs og foredrag. Det blir sagt at 90% av det vi gjør, og tenker i hverdagen går på autopilot. Da er det viktig med noen gode vaner. veldig mange av oss er flinke til å ta en titt på seg selv i speilet, for så å tenke noe negativt om seg selv, eller om dagen som kommer.Hvordan jeg starter dagen min påvirker ofte hvordan resten av dagen blir.  Når jeg snakker om briller så mener jeg holdningen vår, hvordan jeg ser på, og oppfatter verden rundt meg.

IMG_3385

Hver dag får vi masse inntrykk, disse setter vi noen ord på, ordene blir til  tankene våre , som videre påvirker følelsene våre som igjen påvirker vår adferd. Tankene dine er ditt valg!

Kanskje trenger vi litt begeistrings-medisin som motgift til negative tanker vi har om oss selv, og til det vi har rundt oss.

Det blir sagt at ved å gjøre noe hver dag i 21 dager så får blir det en ny vane. Se deg i speilet om morgen, snakk pent til deg selv, og finn noe du kan glede deg til hver dag! Plutselig etter 21 dager er dette blitt en ny vane som går på autopilot!

Du er unik! Ingen andre er akkurat som deg!

Hver dag får du 1440 magiske minutter inn på din livskonto, minutter det er umulig å sette på en høy-rente konto for å bruke en dag i fremtiden!
Mange av oss tenker at en dag så skal jeg… , eller jeg skal bare først..Det er mulig at en dag ikke kommer.

Lev nå! Grip dagen! Ta på deg de usynlige stjerne brillene! Bli bevisst dine tanker og indre dialog! Spill på lag med deg selv! Og lag deg glade dager!

Har du lyst å lære mer om Olssmetoden og hvordan programmere deg selv til mer suksess i hverdagen så velkommen på Nordstrandhuset 30 mai kl1900. Du finner mer info her

 

.

Må jeg gå med rare briller for å ha det bra !