Del på sosiale medier:

Resultat MR væske i ledd,en gjennomgående ruptur av supraspinatussenen med tilstøtende senebetennelse. Er det mulig, først brukket håndledd og operert og så dette i skulder. Men resten av kroppen virker, så hvordan  tror du jeg tenker for å ha rett fokus fremover.

Jeg kunne vært frustrert og irritert, etter snart fire lange måneder  med mye smerte, og ikke en hel natt med god søvn. Fire lange måneder som ble helt annerledes en planen. Jeg skulle jo holde mange foredrag, selge meg selv til enda flere bedrifter, skape begeistring, ta «jeg er unik» bølgen og lære bort hvordan en kan installere begeistringdusjer i eget liv.
Frem med min favoritt setning «hvordan kan jeg bruke dette konstruktivt»  Nye planer og alltid huske på at  det jeg fokuserer 20 % på, får jeg 80 % av. Så da er det mitt valg hvor jeg ønsker å ha fokus! På en arm og vondter,  eller  at faktisk resten av kroppen virker 🙂 . Bare å starte skattejakten på det som er bra i hverdagen!!!

L1030683

I mars hadde jeg en liten resultatanalyse av Meg selv AS. Var jeg på rett vei, stod jeg stille, eller beveget jeg meg i feil retning i forhold til de planer, mål og drømmer jeg hadde 31 desember. Da jeg hoppet inn i 2015 med blanke ark og fargestifter. Det ble et annerledes resultat en planlagt, men ved å fokusere på det som var bra, legge til en stor dose humor så klarte jeg å få frem et begeistrende resultat for kvartal 1. Bilde av resultatanalysen finner du nederst.  Nå var jeg klar for kvartal 2.

Nytt fremtidsbilde, hvordan ønsker jeg å ha det om 3 måneder. Nye mål og enda bedre konkrete planer. Dette fikk navnet  prosjekt #678. Hver natt når jeg våkner med dumme smerter, drar jeg frem prosjekt #678 og drømmer meg bort. Ser meg selv i målet, jobber mentalt med morsomme planer og har en god indre dialog.

Jeg tenker at den store forskjellen mellom de som lykkes, og de som mislykkes er fokus. De som lykkes i hverdagen har ofte fokus på det de ønsker, mens de som mislykkes alt for ofte fokuserer på problemer, og det som kan gå galt.

Hvordan er det med deg? Er du flink til å ha rett fokus i hverdagen?  Har du gode strategier for å lage deg en god dag?  Vil du lære mer om hvordan du kan «Programmere deg selv til mer suksess i hverdagen» så holder jeg mitt energifulle og annerledes foredrag/workshop på Lykkehaven i Sandvika 5 mai kl18,  Her finner du info


Resultatanalyse Q1

 

 

 

 

 

Men resten av kroppen virker !!!