Del på sosiale medier:

 Det blir sagt at om du gjør noe hver dag i ca 21 dager, så blir det fort en ny vane. Jeg brenner for at folk skal bli litt snillere med seg selv, slutte å sammenligne seg med alle andre, og å forstå at de er unike i den de er.

Du er unik i den du er. Det finnes ingen andre som er helt lik deg, derfor blir det så dumt å sammenligne seg med alle andre. Jeg tenker også at du har alle de resursene du trenger for å bli den beste utgaven av deg selv. Jeg er god nok sier speilet. Men hva er det første du sier til deg selv når du våkner om morgenen .

image

Snakker du like pent til deg selv, som du snakker til de rundt deg?

Veldig mange av oss er supergode til å prate oss selv ned.
Etter et halvt liv som spiseforstyrret, med minus på selvfølelse og selvtillit kontoen, forstod jeg at det var kun en person som kunne påvirke min hverdag til det bedre.
Denne personen skulle jeg også tilbringe 1440 minutter med, hver eneste dag resten av livet mitt.

Ja denne unike personen var og er meg selv!

Jeg har kastet janteloven langt vekk. Programmert om topplokket, og starter hver morgen med en god samtale med meg selv!
Ser meg i speilet og sier «yess like flott og sexy i dag også»

Hva kan du si til deg selv, for å unngå å snakke deg selv ned? Hvordan kan du bli bedre på å være fornøyd med akkurat den du er!

Her er oppskriften på hvordan jeg startet veien for å komme meg dit jeg er i dag.

Lag noen gode setninger du kan trives med å si til deg selv. Noen PPP setninger, som betyr at de skal være i Presens, Positive og Personlige. Skriv de ned , ta de med på ferie og si de høyt til deg selv hver dag , gjerne flere ganger om dagen.

Min erfaring er at etter en stund ble jeg flinkere til å snakke pent til meg selv. Ting tar tid, ja , men etter 21 dager vil du kunne merke at du plutselig ser deg i speilet om morgen, SMILER og sier Yess jeg er unik, eller noe annet som passer for deg. Dette kan videre være en god start på å bli en enda bedre utgave av deg selv!

Lykke til !

Lag deg en glad sommer med noen optimistiske PPP setninger og begeistrende heiarop til deg selv!

2014-02-22 20.52.27

Har du lyst å lage noen gode vaner i sommer?