Del på sosiale medier:

Er du over 50 og våkner en morgen uten å ha vondt noe sted er du død… var det en som sa til meg en tid tilbake. Da kan jeg konstatere at jeg har våknet sprell levende hver eneste dag i sommer.

Med nyinnkjøpte fargede joggesko, en haug med bøker, planer om oppdatering av både webside, mailing lister og kommende web innlegg dro jeg avgårde til hytta. Planene var klare. Nå skulle jeg få overskudd gjennom stillhet, morgenkaffe, joggeturer rundt øya og forfriskende svømmeturer. Kroppen ville noe annet, her var det omprogrammering av planer, la humla suse, sette joggesko på vent, sove, sove mye og lenge. Ja med sprell levende mener jeg mye vont.
Nå fikk jeg virkelig trent på det jeg lærer bort på mine kurs og foredrag. Fokusere på det som er bra, og viktigheten med å være snill med seg selv. Den personen du med sikkerhet skal ha et forhold til resten av livet er deg selv. Hvor flink er du til å gi deg selv selv en dose kjærlighet hver dag?

Livsgnist – Optimisme – Verdifull – Energi

2014-08-10 14.10.20

Alle ordene er viktige, men om du glemmer å se på deg selv som verdifull, kan det fort bli vanskelig å ha livsgnist, optimisme eller energi. Setter du sammen forbokstavene på disse ordene får du LOVE. Muligens litt enkelt, men uten kjærlighet til seg selv ,kan livet bli både trist og ensomt.

Du er verdifull, og du er unik i den du er.

Det ble en fantastisk sommer!   Nå er jeg klar for høsten!

Denne sommeren har jeg vært sprell levende!!!