Del på sosiale medier:

Hvor er ditt fokus denne ferien? Er du flink til å gå på skattejakt etter det som er bra? Spretter du opp om morgen ser deg i speilet og sier «yess, livet er ok og jeg er unik»  

2014-07-11 12.32.55

Hver eneste dag får du 1440 nye fantastiske minutter inn på livskontoen din. Dette er minutter som det er umulig å sette på en høyrente konto, for å bruke en dag i fremtiden.La humla suse,  lag  deg en glad ferie. Sett av  tid hver eneste dag til å trene takknemlighet. Selv har jeg en  grønn hov hengende i taket. Den minner meg på viktigheten av å gå på skattejakt etter det som er bra i hverdagen.

Vær snill med deg selv, og bli din beste venn. Ta av mobilen, nettbrett,radio og annet som tar din oppmerksomhet. Bruk noen av dine 1440 magiske minutter  til å sitte i stillhet.

Lag deg gode dager. «En god dag er en god dag og  kommer aldri dårlig tilbake» synger Henning Kvitnes.

Om du gjør en ny aktivitet hver dag i 21 dager kan det fort bli en ny vane!  Kanskje dette er sommeren hvor du skal lage deg noe gode «på jakt etter det som er bra, og snakk pent til deg selv » vaner!!

Selv er jeg utrolig takknemlig til alle dere som har fulgt meg siste året, gjennom kurs, foredrag, samtaler, tilbakemeldinger, facebook , websider og andre medier.

Tusen tusen takk dere er en kjempe inspirasjon
.

 

 

LAG DEG EN HERLIG FERIE !!!