Del på sosiale medier:

Har du sett små barn, de er tilstede,de hopper, spretter,flørter, smiler og ler.De gjør akkurat hva de vil for å få oppmerksomhet. Som en lyspære med over 100 watt lyser og stråler de, til alle de møter på sin vei. De er UNIKE.
Så går tiden, og gjennom kommentarer, tilbakemeldinger og påvirkning fra samfunnet, dimmes lyspæren sakte men sikkert.
For noen av oss blir livsgnisten borte, vi går på autopilot og gjør det vi må, og det vi tror at alle rundt oss forventer, isteden for å være tilstede i livet. Vi tenker at «en dag» da skal jeg gjøre …. Det er mulig at «en dag» aldri kommer.

Den personen du skal ha et forhold til resten av livet, 24 timer i døgnet er deg selv. Så hvordan behandler du denne UNIKE personen «degselv» Ser du deg i speilet om morgen og sier «jeg er unik» idag vil jeg være snill med meg selv,og lage meg en god dag.

2014-02-23 12.13.38

Hver dag får du 1440 minutter inn på livskontoen, hva med å bruke noen av disse til å sette fokus på hvordan du kan få din indre lyspære til å skinne . Snakke pent med deg selv, sitte i stillhet, trene takknemlighet og være snill med deg selv?  Hvor ofte spør du deg selv ;er jeg snill mot meg selv i det jeg gjør nå?
Vi er super flinke til å kjøpe nye dubbetitter med en gang det kommer noe bedre, noe raskere og mer moderne på markedet, og de fleste har et super bra virus program på PC,mobil og nettbrett Hvordan er det med mellom ørene , har du et godt virus program som hele tiden gir deg det beste tankesettet og den riktig indre dialogen som driver deg fremover.

Så langt i 2014 har 393 glade personer latt seg begeistre og tatt «jeg er unik» bølgen gjennom mine kurs og foredrag. Det skjer noe når en spretter opp å roper høyt «jeg er unik»

Vil du være med på neste «jeg er unik» bølge, så  holder jeg foredraget  «gå for seier i eget liv»  på Nordstrandhuset 5.mars og Lille Sene Sandvika 19.mars . Du finner mer info her

LAG DEG EN FLOTT OG FARGERIK DAG,
MED  RIKTIGE TANKER, OG EN HERLIG INDRE DIALOG.

 

JEG ER UNIK !!