Del på sosiale medier:

Det blir sagt at det du fokuserer 20% på får du 80% av.  Jeg hadde store planer for januar, så store at jeg allerede i slutten av oktober hadde fått innvilget permisjon fra min lille deltids stilling i SAS. Jeg skulle bruke tiden på noe jeg sterkt ønsket,hadde troen på  og som jeg trodde ville gjøre meg enda lykkeligere. Men det ble ikke slik, allerede i slutten av november forstod jeg at her var det viktig å finne plan B. Jeg tok frem min favoritt setning «hvordan skal jeg bruke dette konstruktivt» satte meg i godstolen og lot tanker, følelser og min indre dialog komme frem til plan B.

OlssBegeistring_MaryAnnSkadal_Vibeke_stjernebriller_editedPlan Begeistring!

For mange år siden lot jeg meg inspirere av Anja Hammerseng – Edin. Hun snakket om viktigheten av å tørre å sprenge grenser.  «Spreng en grense hver dag» ble mitt 2014 motto. Jeg var klar får «å gå for seier i eget liv»  Full fart ut av komfort sonen, sprenge grenser og kun fokus på muligheter og det som er bra. Alt annet ble sendt rett ned i rotterommet (kommer en blogg om dette senere)

Før jeg forteller om resultatet vil jeg si TUSEN TAKK til dere som har heiet meg fremover, som har delt, likt , kommentert og gitt meg den drivkraften jeg trengte. En spesiell takk til Mona Skyrud, Tonje Treimo, Hjørdis Nedregård, Sasha Valdez, Kristine Melsom, Svein Årdal, Hege Dotseth Sylte, MaryAnn Skadal, Gro Mikkelsen og deltagerne på Kvinner i business Bærum . Dere har gjennom fantastiske tilbakemeldinger , heiarop og markedsføring av OlssBegeistring  bidratt til at jeg er på full fart fremover. En reise jeg virkelig gleder meg til!

Det ble fulle hus i Lille Sene Sandvika, Kolben kultursenter, Litteraturhuset i Fredrikstad, Nordstrandshuset og Thon Hotel Sandvika.
321 personer har latt seg inspirere i januar, tatt «jeg er unik bølgen»,  og startet reisen «Gå for seier i eget liv»  321 er et magisk tall, 3 2 1 , klar ferdig gå…

Jeg er klar , jeg har lært , brukt alt konstruktivt, hatt rett fokus og nye dører har åpnet seg.
NÅ ER DET FULL FART FREMOVER.

Ønsker du å lære hvordan du kan «gå for seier i eget liv»  så ta kontakt, eller kom på et av mine foredrag.

321…Tusen takk og full fart fremover