Del på sosiale medier:

Hvem eier egentlig sannheten? I Norge bor det over 5 millioner mennesker, Alle med hver sin egen historie og egen sannhet. Men hva er egentlig den riktige sannheten?  

Mye kommer an på hvilke briller du har på deg. Det er ditt valg hvilke briller du ønsker å bruke. Ofte så går det på autopilot hvilke briller vi velger å ta på oss om morgenen. Når jeg skriver om briller  så mener jeg holdning vår til det vi har rundt oss, hvordan vi forholder oss til det vi opplever på vår vei.

Mye skjer når vi endre briller/holdning, og det er mitt valg hvilke briller jeg velger å starte dagen med!

20150712_154655857_iOSMed de optimistiske stjerne brillene vil sansene våre lete etter det som er bra. Tar du heller på deg de sorte pessimistiske brillene er det enkelt å finne alt det negative.

Har du hørt om 20/80 regelen. Det blir sagt at det du fokusere 20% på får du 80% av.

Høres dette spennende ut?  Du kan jo teste ut selv, ta på deg stjernebrillene  når du våkner i morgen! Gå på skattejakt etter det som er bra i hverdagen din, og se hva som skjer.

Vil du lære enda mer om hvordan du velge riktige briller til rett tid så er du hjertelig velkommen høstens første motiverende foredrag/workshop om hvordan du gjennom valg av riktige briller til rett tid kan endre tankesett, væremåte og holdninger.

Onsdag 9. september kl 1900 – 2100
Nordstrandhuset, Nordstrandveien 30
Pris 250 kr voksne, 150 kr for studenter og ungdom.

Påmelding og mer informasjon  til vibeke@olss.no  eller 91874655

Del gjerne videre om du kjenner noen som trenger inspirasjon til å skifte til enda bedre briller!

Ser du verden med riktige briller!