Del på sosiale medier:

Tusen takk til alle dere som har deltatt, heier, likt, kommentert og sendt meg personlige meldinger. Over 1500 personer har latt seg begeistre, tatt «jeg er unik » bølgen og lært om viktigheten av å ta på seg riktige briller gjennom 2014. Av disse 1500 er over 450 ungdom på flere videregående skole.

julkort

Over 450 ungdom har hørt om hvor viktig det er å være snill mot seg selv, ha en god indre dialog som igjen kan gi både gode tanker og følelser.  Ungdommen trenger gode rollemodeller, det er viktig at vi voksen også er fornøyde med akkurat den vi er. Glem å sammenligne deg med alle andre. Du er deg , og du er unik i den du er. Nå går vi inni juleuka, Hvor alt skal være så veldig bra!  Selv fikk jeg juletrollet på besøk bittelille julaften.  Ble plutselig både trist og lei meg, følte meg litt små ensom her jeg satt . Tok en titt på facebook å så hvordan alle la ut bilder på familie idyll , vakre trær og nydelig julepynt.  Men jeg vet at det er flere som meg, som kjenner på triste følelser i julen.  Kjenn på følesene , bli venner med dem, isteden for å dytte de vekk.  Jeg tok meg en prat med juletrollet, brukte teknikker jeg lærer bort. Har noen gode setninger som jager trollet bort og får frem mer glede.Isteden for å kjenne på alt det triste, tok jeg en vareopptelling på det som er bra, og utrolig hvor mye som er bra når en virkelig begynner å lete.

Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt og spennende 2015.

Husk å ta ett godt byks inn i 2015, så slipper du å bli sittende igjen i det gamle 2014.

Lag deg en jul som er bra for deg!