Del på sosiale medier:

Er din adferd styrt av «på grunn» av «eller til tross for.
I alt for mange år levde jeg i  «på grunn av».verden.Jeg var super flink til å begrense meg selv . På grunn av…kunne jeg ikke, var jeg ikke bra nok, tok ingen sjanser og holdt meg godt inne i den komfortable lille sonen med syting og klaging. En dag fikk jeg en veldig klar tilbakemelding «Skjerp deg, alle på jobben er dritt lei hele deg»  Tøft der og da, men uten den hadde jeg kanskje aldri kommet meg dit jeg er i dag!  Dette ble starten på en spennende og til tider utfordrende reise..Jeg tok en stor vareopptelling og oppgjør med fortiden min. Tømte skapet for skjelett , tok de ut på lufting , kastet gamle tanker og begrensninger. Tidligere var det fortiden  som styrte mitt liv, nå sitter MR Pasado (fortiden på spansk) godt plassert i baksetet og jeg har selv tatt styring i eget liv.

MR Pasado

 

Jeg har tatt styringen. «På grunn» av er kastet vekk.  Nå er det «til tross for» som gjelder! Jeg vokste opp spise forstyrret med minus på selvfølelse og selvtillit kontoen. I dag vet jeg at «jeg er unik» i den jeg er»  Jeg er OK. Ved å bruke de samme teknikker som jeg lærer bort på mine workshop og kurs , blir det enklere å ha Mr Pasado sittende i baksete. Med en god indre dialog ,rett fokus, noen herlige drømmer, visjoner og mål, er livet blitt mye bedre å leve.  Hvordan er det med deg? Hvem sitter i førersetet? Lever du på grunn av eller til tross for? Vi har alltid et valg, og jo mer bevist og tilstede vi er jo enklere kan det være leve et slik en virkelig ønsker.Det blir sagt at 90% av det vi gjør går på autopilot, da er det kjekt å vite hvem denne autopiloten og om den lever etter på grunn av eller til tross for.

Onsdag 4 juni blir det mini workshop på  Nordstrandhuset kl1900. Du finner mer info her eller ring Vibeke på 918 74 655

 

 

 

Vibeke, hvorfor kjører du rundt med et skjelett i baksete…