Del på sosiale medier:

Du er så utrolig mye mer en hva du til en hver tid presterer! Du er UNIK, det finnes ingen helt lik deg!
Vi lever i dag i et  prestasjons samfunn, hvor vi alt alt for ofte blir vi møtt med «hva driver du med, eller hva jobber du med. Barn og unge har et enormt press på seg . Jeg har selv vokst opp som spise forstyrret, med minus på selvfølelse, selvtillit og selvbilde kontoen.  I dag vet jeg at jeg er UNIK i den jeg er!  Jeg håper at vi en dag får et eget fag i skolen som handler om hvordan takle livet! ,

.2014-03-05 15.41.32

Mens jeg venter på at et slik fag kommer i skolen . Håper jeg å kunne bidra gjennom mitt nye forretningskonsept:

Når en bedrift kjøper et foredrag av meg, følger det med et foredrag tilpasset barn og ungdom , hvor bedriften selv velger en skoleklasse som får dette. På mine åpne foredrag blir det loddtrekning hvor en deltager vinner et ungdoms foredrag og kan gi dette videre til en skoleklasse.

Jobber du i en bedrift som kan ha glede av mitt konsept så hører jeg gjerne fra deg!

 

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt!

3 thoughts on “Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt!

 • mars 6, 2014 kl 9:58 pm
  Permalenke

  Hei, det er nå et spennende prøveprosjekt i gang i Nordland med Livsveiledning som fag i skolen. Et lenge etterspurt og ønsket fag som høster mange lovord allerede nå og elevene gir gode tilbakemeldinger…

  • mars 7, 2014 kl 10:39 am
   Permalenke

   Hei Annette,
   Tusen takk for info, det skal jeg lete opp mere info om.

 • mars 9, 2014 kl 11:01 pm
  Permalenke

  Hei 🙂 Tusen takk for et herlig foredrag på Nordstrand forrige uke. Ønsker gjerne å få et resyme på mail. Ha en flott uke og takk igjen 🙂

  Mvh Susanne Kristoffersen (Tidl. SAS)

  Date: Thu, 6 Mar 2014 09:57:10 +0000 To: susannekristoffersen@hotmail.com

Kommentarer er lukket.