Del på sosiale medier:

Jeg kastet mine begrensninger på Grønmo søppelfylling! 2013-04-29 12.54.49

For en uke siden var jeg på tidenes seminar. Skap din drømmejobb med Gry Sinding. Kom hjem fylt med ideer, overskudd, entusiasme og klar for å sette i gang med nye begeistrings prosjekt. Visjonen var enda klarere og jeg hadde satt meg noen hårete mål.

Ingenting kunne stoppe meg nå!!!

Mandag morgen klar på hjemmekontoret, bare å sette i gang. Så plutselig skjer det igjen.. energien blir borte, usikkerheten dukker opp og sabotøren skriker inn i øret mitt » dette har du prøvd før, hvorfor skal du klare det nå! Hva tror du at du er! Der var det sannelig noen begrensninger som hadde sneket seg tilbake, helt uten at jeg hadde merket det. Begrensninger er som søppel, de må tømmes jevnlig, ellers så fyller det seg opp.

Jeg satte meg ned med et stort blankt ark, med fargerike tusjer skrev jeg ned alt jeg hadde lyst å gjennomføre de neste 6 månedene, hvordan jeg vil ha det privat, jobb, nye kunder, foredrag alt som kom opp ble skrevet ned. Positive ord, tegninger og setninger fylt med glede og entusiasme i alle mulige farger kom frem på arket. Hver gang sabotøren prøvde å komme med innvendinger skrev jeg dette på et eget ark. Sabotøren min hadde en haug med innvendinger på alle mine ønsker for fremtiden. Nytt ark hvor jeg skrev om alle innvendinger, begrensinger og dårlige tanker, til hva og hvordan jeg kan spille på lag med meg selv. Takket sabotøren for gode innspill! nå hadde jeg enda mer energi og lyst til å sette i gang.

Så dro jeg til Grønmo søppelfylling, tok med begrensning arket, og kastet det i brennbart materiale boksen.
Mulig noen tenkte eller syntes jeg var litt rar der jeg stod med arket mitt og kastet det ned i boksen. Men hva andre tenker er deres sak.

Nå spiller jeg på lag med meg selv og går for seier i eget liv.

Hvordan kvitter du deg med dine begrensninger?

Vil du lære mer om mine metoder?
Jeg holder nytt seminar Motivasjon, Mestring og Målsetting
Tirsdag 28 mai.
Kl 1900 -2100 på Nordstrandhuset, Nordstrandveien 30.
Pris 250 kr pr deltager.
Ta kontakt for påmelding eller mer informasjon. 918 74 655 eller vibeke@olss.no

Jeg kastet mine begrensninger på Grønmo søppelfylling!

2 thoughts on “Jeg kastet mine begrensninger på Grønmo søppelfylling!

  • mai 3, 2013 kl 11:57 am
    Permalenke

    Godt innspill ! Viktig å få ned på papiret det man går og grunner på så får man mye mer struktur på hverdagen og ikke minst nattesøvnen. For meg er det viktig å få ned alle avtaler og alt jeg skal huske på i jobb eller privat i en bok og samtidig legge det i rekkefølge for å kunne krysse av etter hvert som man utfører oppgavene. Og like sikkert så er det for mange ( kanskje alle) viktig å få ned på papiret plusser og minuser så man slipper å gå å tenke på det/ irritere seg over det.

  • Tilbakesporing: Jeg kastet mine begrensninger på Grønmo søppelfylling! | vibekeolss

Kommentarer er lukket.