Del på sosiale medier:

Ta en titt på videoen Hvordan programmerer du din hjerne. Bruker du tid til å lage de gode bildene, se for deg alt du ønsker og lykkes med . Hjernen din forstår ingen forskjell på fantasi og virkelighet. Ja det er helt sant. .Kjenner du surheten i munnen så har du bevis. Jeg spiser sitronen, mens du kjenner at det blir surt.


De fleste av oss er flinke til å bytte ut mobil, pc og andre dubbeditter når det kommer noe nytt og bedre på markedet. Hvordan er det  ditt tankesett, dine sannheter og verdier.
Er du flink til å stoppe opp og sjekke at du er på rett vei. Det er utrolig hva en kan få til med riktige tanker og rett fokus. Jeg tror at den største forskjellen på de med stor suksess og de uten suksess, ofte ligger i hvor personen har fokus, En suksessfull person fokusere på hvor han vil, målene sine og hvordan han skal løse utfordringer. Mens personen uten suksess, ofte fokuserer på problemer, bekymringer og alt som kan gå galt.

Hvor er ditt FOKUS??

Vil du lære hvordan du kan programmere deg selv ennå bedre,
så er du velkommen på mitt foredrag » Gå for seier  i eget liv»

Tirsdag   14 januar  Kl 1900  Kolben på Kolbotn  billetter 
Olssdag  15. januar Kl 1900  Lille Sene Sandvika  billetter
Olssdag  22.januar  Kl 1830Litteraturhuset i Fredrikstad  billetter
T
orsdag  23.januar  Kl 1900Nordstrandhuset Nordstrand billetter  vibeke@olss.no  918 74 655

VELKOMMEN

Er du flink til å programmere deg selv til suksess