Del på sosiale medier:

Er du klar for å lage deg et bra 2017?

Onsdag 22 Mars kl 1900  Nordstrandhuset, Nordstrandveien 30. Oslo
Mandag 30. Januar kl 1700  Litteraturhuset Fredrikstad

holder mentaltrener Vibeke Olss sitt enregifylte og fargerike foredrag:

SER DU VERDEN MED RIKTIGE BRILLER

Ved hjelp av fargerike plakater, morsomme briller, kongler og sitroner, kan du lære hvordan du selv på humoristisk vis, kan utfordre deg selv, og endre din tenkemåte, atferd og dine holdninger.
Slik at du fyller på med massevis av motivasjon til å kunne lage deg selv en knall start på 2017

I ett samfunn hvor alt er i endring, gjelder det å være bevisst hvordan en kan påvirke både  seg selv og andre i hverdagen.  Det gjelder å ta mentalsjekken, kjenne etter hvor en er, og om noe kan endres.

Vibeke Olss har bred erfaring og kompetanse innen selvledelse. Hun har selv gått fra minus på selvfølelse og selvtillit kontoen, til i dag å være en positiv energibunt med masse livsgnist. Hun lever etter de samme prinsippene hun lærer bort, og er i dag en troverdig foredragsholder og mentaltrener for idrettsutøvere og mange andre.

Sagt om Vibeke: Vibeke Olss tør å by på seg selv. Gjennom hennes ærlighet, humor og sårbarhet er det lett å kjenne seg igjen.  Vibeke har mye energi, er modig, troverdig, tilstede, morsom, verdifokusert, tydelig, en gledesspreder, har selvinnsikt er sprudlende, inspirerende og god til å formidle.

Alle kan ha glede av en dose med OLssBegeistring. 

Investering: kr 285.

Billetter til Nordstrandhuset , kontakt   Vibeke@olss.no  eller 91874655

Billetter til Litteraturhuset i Fredrikstad finner du her

VELKOMMEN