Del på sosiale medier:

Hvorfor går du med en sko av hver farge Vibeke?  Jo fordi jeg ønsker å bli enda bedre på å kommunisere. Spesielt kommunikasjonen med den fantastiske personen jeg prater mest med hver neste dag. SUPER  viktig dersom  jeg skal oppnå alle mine drømmer og hårete mål!

image

Jeg har lært at når vi kommuniserer, så teller ordene vi bruker  bare 7% , resten er tonefall 38% og kroppspråk 55%. Er du bevisst hvordan din kommunikasjon påvirker de du møter på din vei på jobb og privat. All kommunikasjon er viktig, samtidig så tenker jeg at  viktigst av alt, er kommunikasjonen til den fantastiske personen, som  du snakker mest med hver eneste dag.

Du er den fantastiske personen, du snakker mest med hver eneste dag.  Veldig mye går på autopilot, og ofte er vi utrolig dyktige på å snakke oss selv ned.

Vet du hvordan du kan påvirke deg selv, til å oppnå mer av det du ønsker i hverdagen. Står du opp om morgen og sier «Yess, jeg er bra nok i den jeg er!» eller lar du han lille sabotøren på skulderen få starte dagen din.

Jeg går med en rød og en sort sko, for å minne meg på at jeg er unik i den jeg er.. Jeg er stjernen i mitt liv og jeg vil leve et liv i tråd med mine viktigste verdier. Kvalitet, Raushet og Vennlighet.  Verdier jeg jobber for å bruke til meg selv, og i møtet med andre.

Hver gang han sorte sabotøren på skulderen dukker opp, og det gjør han, så velger jeg å lytte til min energifylte stemme på den andre skulderen. Det kan være  setninger som» er dette kvalitet for meg, er jeg raus mot meg selv nå, eller er jeg vennlig mot meg selv om jeg lytter til han sabotøren.

Spesielt når jeg skriver innlegg her, hører jeg sabotøren i øret.. Du som har dysleksi, og strøk i norsk klarer aldri å lage gode tekster..hører jeg i det fjerne.. Men jeg dytter han vekk, titter ned på skoene,  og sier at jeg er bra nok i den jeg er, og skriver som best jeg kan.

Disse skoene gir meg styrke og minner meg på  å ha en god indre dialog, med et tonefall, og et positivt kroppsspråk som gir meg livsgnist og energi.

Jeg er enda bedre «live» så om du vil lære mer om hvordan du kan programmere deg selv til mer suksess i hverdagen så finner du mer info om mine foredrag og kurs her

 

 

Det finnes ingen ikke-kommunikasjon!