Del på sosiale medier:

For en fantastisk sommer! Spennende samtale med NAV! En natt til observasjon på legevakten! I forhold med verdens beste kjæreste!

19 januar vil alltid være en spesiell dag for meg. Da gikk jeg på trynet! En dag uten brodder, litt snø og mye is var alt som skulle til for å endre mye i mitt liv. Endte opp med brukket håndledd, skrudd sammen med 6 skruer, og en sene i skulderen som nesten var røket på to steder.  Her var det bare å forandre fokus, og ta frem favoritt setningen «hvordan kan jeg bruke dette konstruktivt».

Når jeg ser tilbake, er det nesten som om  jeg er takknemlig for at dette skjedde. Så mye positivt har skjedd, og det toppet seg skikkelig denne sommeren.

Etter flere måneder med sykemelding fra min deltidsstilling i SAS, ble jeg innkalt til dialog møte med NAV. Endelig skulle jeg oppleve NAV live. Tok meg en ekstra «begeistringsdusj» på veien inn på kontoret. Hadde satt av god tid, og mens jeg ventet på min tur, hadde jeg masse tid til å observere de som jobbet i skranken. Spesielt en godt voksen dame la jeg merke til. Helt utrolig, hun var blid og hyggelig mot alle som kom inn.  Så ble jeg kalt inn, tok på meg usynlige stjernebriller (positiv holdning) og var klar for et dialogmøte. Kort fortalt så var dette et utrolig hyggelig og konstruktivt møte. En god opplevelse men Nordstrand Nav.

Legevakten«Vi på legevakten, har en lav terskel for å legge inn sånne som deg i din alder, når dere har vondt i hjerte og vanskelig for å puste,» var beskjeden jeg fikk en juli kveld på Legevakten. Jeg hadde bøyd meg ned for å løfte opp en kasse jordbær, og fikk akutt vondt i bryst og klarte ikke å puste.  Legges inn til observasjon, hjerteinfarkt, jeg som alltid er positiv og lever så sunt! Kjente det var vanskelig å dra frem favoritt setningen «hvordan bruke dette konstruktivt «akkurat nå. Tankene raste rundt, og det var alt annet en tanker om sommerkroppen, har jeg trent nok, ser jeg ok ut osv osv. Det ble noen timer med dype tanker. Hvem er jeg, hvor vil jeg og hva vil jeg bli husket for.  Neste morgen ble jeg sjekket ut frisk og litt klokere. Takk til Legevakten for god behandling og klapp på kinnet, når jeg var litt ensom og lei meg.

Verdens beste kjæreste! Siden jeg gikk på trynet, brakk håndleddet, og skadet skulderen var jeg nødt til å flytte foredragene mine. Plutselig passet den nye datoen for denne fantastiske mannen som lenge hadde prøvd å få med seg et foredrag.  Nå er vi kjærester! Tenk at jeg i en alder av 52 år endelig skulle møte en som digger alt jeg står for og driver med. Jeg er super forelsket, takknemlig, lykkelig og full av begeistring!

Jeg er født i Norge, har en seng å sove i, rent vann i springen og kan bevege meg fritt!

For meg er det som å vinne i lotto!

Jippi! Jeg har vunnet i lotto!

2 thoughts on “Jippi! Jeg har vunnet i lotto!

 • august 28, 2015 kl 12:30 pm
  Permalenke

  Vibeke du er en helt du har bare skjønt det ingen ting skjer uten en mening. Hvis alle rundt oss kunne se hvordan ingen ting er tilfeldig ville menneskene rundt oss bli mere lykkelige, men til det trenger vi en som kan gjøre oss oppmerksom på det og her er du helt fantastisk som deler din historie stor klem til deg

  • september 1, 2015 kl 6:20 pm
   Permalenke

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Lag deg en flott start på høsten.

Kommentarer er lukket.