Del på sosiale medier:

Stopp opp litt, hvordan gikk det med 2014, oppnådde du det du hadde som drømmer og mål

I Norge bor det over 5,2 millioner mennesker, med hver sin egen historie , som igjen gir over 5,2 millioner sannheter. Hvem eier sannheten? Kan det hende at det  jeg tror på egentlig er helt feil.  Kanskje min sannhet  er feil og bringer meg i feil retning..

Livet mitt består av valg, det er det jeg gjør idag som avgjør om jeg jeg skal se tilbake på noe bra i morgen. Hvordan jeg forholder meg til alle disse 1440 magiske minuttene som hver morgen kommer inn på min livskonto,er mitt valg.

Dette er magiske  minutter  det er umulig å sette inn på høyrente konto,for å ta ut en dag i fremtiden.  » skal bare » er blitt en av de største tidstyvene vi har.

Lag deg et bra 2015

Jo mer du tør å være til stede i disse minuttene, jo mer spiller du hovedrollen i ditt fantastiske liv. Ingen er akkurat som deg. Du er unik i den du er, når du tør å være den du egentlig er.
Drøm ditt liv, og lev din drøm synger Jahn Teigen.  Jo klarere drømmen er, jo enklere kan det være å sette seg noen gode mål for 2015.  Mange setter i gang 1. januar med masse nye drømmer , mål og forsetter. Veldig bra, husk bare at du får ingen flere minutter inn på livskontoen selv om du skal sette igang med masse nye aktiviteter.  Lag deg noen gode planer, slutt med noe og fyll på med noe annet. Lær av andre som har lykkes innen det du vil bli bedre på.

Tiden kommer, den går ikke. Snart kommer 2015.. Jeg er superbarnslig helt fra jeg var liten har jeg alltid tatt et stort hopp inn i det nye året når klokken tolv. Tenker at da slipper jeg å sitte igjen i det gamle.

Leser du dette i 2015, og føler at du sitter litt igjen i 2014 fordi ingen lærte deg om dette hoppet, SÅ HOPP NÅ. Hjernen vår skjønner liten forskjell på fantasi og virkelighet så bare si høyt » ha det bra 2014, nå hopper jeg inn i 2015 med blanke ark og fargestifter.

Ønsker dere alle en riktig glad og spennende start på det nye året!

Ha det bra 2014, nå hopper jeg inn i 2015 med blanke ark og fargestifter.