Del på sosiale medier:

Hvordan takler du motbakkene! Sin egen lykkes smed!

Ja, en begeistringstrener kan også møte en vegg, bli litt utafor, være sliten , oppgitt ,kjenne på  lysten til bare å sette seg ned., for så å skylle på alle andre. Men blir det noe bedre, eller kommer overskuddet tilbake, neppe..

M & M, Musikk og Meditasjon gir meg motivasjon og overskudd .

Henning Kvitnes er mannen  med tekster som gjør noe med meg!  Han synger om  «Ut av veggen opplevelser» «En god dag kommer aldri dårlig tilbake, tell gledene, livet er styrtregn på solfylte dager » «Pust , vente litt på sjelen,» Ut å vekke sola»

For meg er det viktig å lage en god start på dagen. Setter meg i godstolen, tenner et lys, drømmer meg bort, fokuserer på pust og kjenner at overskuddet kommer.  Ser for meg hvordan dagen kan bli.Tenker noen gode tanker som driver meg videre.  Hver dag får vi 1440 nye minutter til rådighet.  Hvordan bruker du dine minutter !  er du flink til å sitte i stillhet og la tankene fly!

Når det røyner på , og jeg står midt i denne motbakken, er det setningen «hvordan skal jeg bruke dette konstruktivt og hva skal jeg lære nå» det som driver meg videre .Akseptere det som skjer. I ettertid ser jeg at det er i de tyngste motbakkene jeg har sitter igjen med god læring og fine opplevelser.

Jeg vet at det er meg det kommer an på.
Det er de valgene jeg tar i dag, som avgjør hva jeg skal se tilbake på i morgen.

Hvordan er det med deg,. Hva gjør du for å ta best mulig valg i hverdagen?

Det er i motbakke det går oppover!