Del på sosiale medier:

Vibeke, det er så lett for deg! Du er en modig, optimistisk og positiv person. Du skjønner på grunn av alt jeg har opplevd, og den jeg er så, er det umulig for meg å være optimistisk, og å se muligheter. Kan liksom ikke bare snu meg rundt, å begynne et helt nytt og bedre liv! Hva ville du gjort dersom du gikk i mine sko?

Gjennom mine foredrag, kurs, min morsomme jobb i SAS  og på sosiale medier, møter jeg mange spennende og interessante mennesker. Denne tilbakemeldingen fikk jeg fra en som har fulgt meg gjennom flere år. Den fikk meg til å reflektere, er det lettere for meg enn andre, og hva er grunnen til at jeg i dag stortrives i eget liv.

«Den største  reisen gjør jeg  i meg selv, denne reisen som jeg aldri noen gang blir ferdig med,  for den er alt for lang., Det er som om jeg går på en ukjent stil, med så mange ting å snuble i…er deler fra sangen Den største reisen av Benny Borg, som også Åse Kleveland fremførte på Hver gang vi møtes.

Denne reisen startet jeg for over 20 år siden, Det var da jeg forstod viktigheten av å bli bestevenn med personen jeg skulle tilbringe resten av livet med. Ja denne fantastiske personen meg selv.  En spennende og til tider utfordrende reise.
Hvem er jeg, hvor vil jeg, hva driver meg, hvorfor boikotter jeg meg selv og hvorfor behandler jeg meg selv så dårlig, var noen av mange spørsmål som dukket opp. Jeg tok et oppgjør med gamle troer og sannheter, Skjeletter ble tatt frem til  lufting. Sjefs Skjelettet Mr Pasado (fortiden) ble flyttet fra førersetet til baksetet , og selv tok jeg  plass i førersetet.

Som sangen sier blir jeg aldri ferdig med denne reisen. Derfor har jeg laget meg gode rutiner på hvordan jeg til en hver tid kan reise på første klasse, isteden for uspesifisert og aldri hvite hvor jeg er på vei.

Gode hverdagsrutiner er viktig. Starter hver dag med å finne 3 ting jeg er takknemlig for, og noe jeg kan glede meg til. Så en tur i god stolen med gode tanker, kreative spørsmål  og visualisering av dagen.  På denne måten opplever jeg at dagene blir innholdrike og optimistiske.

Flere ganger i året er det stormøte med MegSelv AS,  Vårrengjøringen  er en av disse. Da kaster jeg ut begrensninger og dumme tanker som har sneket seg inn i løpet av vinteren. Sjekker ut fremtidsbildet og setter noen nye hårete mål.

Hvordan er det med deg, på tide med en vårrengjøring i ditt indre? Et stormøte for å se hvordan du kan reise videre på første klasse, med gode fremtidsbilder og spennende mål.

Kast ut dumme begrensninger, finn et tankesett som er bra for deg og lag deg en interessant vår!

 

 

Ut med skjeletter og andre begrensninger!