Del på sosiale medier:

Glem alle nyttårsforsett…. Slutt å  fokusere på alt du ikke skal gjøre i det nye året. Stopp heller opp i hverdagen og spør deg selv » Er jeg snill mot meg selv nå?» Da har du et valg på hvilken retning du ønsker å fortsette..

Dette pluss litt mer sendte jeg inn til P4 i dag, da de ønsket å vite hva folk hadde som nyttårsforsett. Noen minutter senere ble det lest opp, med gladhilsen fra Begeistringstrener Vibeke.

Glem nyttårsforsettene , se heller på deg selv som en unik bedrift hvor du er lederen. Hvordan ønsker du å drive denne bedriften Deg Selv AS. Hva slags leder ønsker du å være. En som starter året med å pese de ansatte med nye mål og forsett, som av erfaring bare holder knapt noen uker inn i det nye året, eller en leder som ser de ansatte, bryr seg og har gode realistiske visjoner og mål.

Det å være en snill og trygg leder i eget liv, kan få deg så langt du ønsker.  Det innebærer å spille på lag med seg selv, bli venner med fortiden, ta skjelettene ut til lufting.

Du er den unike personen deg selv, på grunn av alt du har opplevdd og gjort  frem til i dag. Har du gjort noe du er mindre stolt av, så tilgi deg selv. Det er ingen som våkner om morgen og bestemmer seg for å gå ut i verden å gjøre dumme ting, eller å være en surpomp.  Vi gjør enten noe vi tror er bra for oss, eller vi går vekk fra det som er mindre bra. Av og til kan handlingen være dårlig, men det forstår vi kanskje først i ettertid. Så har du noe du vil bli ferdig med, så bli venner med fortida og tilgi deg selv.

Hvert år inviterer jeg El Pasado ( fortiden) inn på julebord, med refleksjon over året som har gått.  Her ser du bildet fra årets julebord. Det var god stemning og vi fikk pratet ut om året som har gått.  På et par områder hadde jeg kanskje vært litt Kongle.. Du vet gjort noe dumt, men ved å være en kongle , så har jeg jo falt ned for å så frø. Så på disse områdene har jeg lært, slik at jeg kanskje slipper å gå på tryne en gang til.  Dette startet jeg med i 2013, her kan du lese om første gangen jeg inviterte juleskjelettet på middag. Vanligvis sitter El Pasado i baksete og ser bakover i min bil. Det var jo en tid han styrte og begrenset meg i hverdagen.

På de fleste områder, kom vi frem til at året 2017 har vært super bra. Det har vært mange spennende magiske menneskemøter. Føler meg utrolig takknemlig som kan reise rundt på kryss og tvers, for å  inspirere til mer begeistring i hverdagen.  Jeg vært ute i bedrifter og holdt mine egne foredrag. Det har blitt radio intervjuer og sist i dag leste P4 opp hva jeg tenkte om nyttårsforsett.

I hele desember har jeg sendt live julekalender på OLSS begeistring facebook side. Alt ligger ute om du ønsker å få en dose med begeistringstips . Målet mitt med disse små jule lukene, var å inspirere folk til å forstå hvor lite som skal til for å bli bevisst hvordan vi kan påvirke oss selv i hverdagen. Alt jeg skriver og snakker om er også hvordan jeg lever mitt eget liv.

Roseseremoni på hver sending, for å sette fokus på det å gå på skattejakt etter det som er bra i hverdagen. Ta en kollega, kjæreste, mannen din, kona di, barnet ditt eller noen andre på fersken i å gjøre noe bra.

1. Januar blir det live Nyttårsbegeistring kl2000 på Olss Begeistring Facebook.

Tusen takk til alle dere som har fulgt, heiet og kommentert det jeg driver med. Dere gir meg inspirasjon i hverdagen.  Ønsker dere alle et Riktig Godt Nytt År.

PS  Husk å ta et stort hopp inn i 2018 slik at du slipper å sitte igjen i det gamle!

Glem alle nyttårsforsett!!