Del på sosiale medier:

2013-03-22 12.11.35
Det viktigste er ikke hvordan du HAR det , men hvordan du Tar det.
Livet er som et stigespill. Det er umulig å gå fra start til mål uten å være innom et par stiger både oppover og nedover. Livet går i bølgedaler, hvordan vi takler disse bølgedalene er alltid vårt valg. Tar jeg læring der livet er litt bratt.Tør jeg å kjenne litt etter hva hva det som egentlig hendte, kan jeg gjøre noe annerledes neste gang.Hva skjer når vi møter den ene oppgangen etter den andre. Er jeg flink nok til å rose meg selv, lære av erfaringen slik at jeg fortsetter å lykkes mer.

Det blir sagt at personer med mye suksess fokuserer mest på det de ønsker å oppnå , mens de med mindre suksess har mer fokus på alt som ikke må skje, alt de ikke vil ha i livet. Hvor er ditt fokus i hverdagen? Er du bevisst dine tanker og valg. Spretter du opp hver morgen, tar på deg stjerne brillene og tenker YESS i dag skal jeg lage meg en fantastisk dag? Eller går det meste på autopilot.
Gjør du de samme tingene,og tar de samme trygge valgene, så ender du opp slik det alltid har vært!

18. april holder jeg seminaret » motivasjon, mestring og målsetting » Her vil du høre mer om hvordan vår indre dialog påvirker oss, hvordan du med enkle grep kan endre tankemåte, handlemåte og væremåte. Ord skaper tanker, tanker skaper følelser og følelser skaper handling.

Er du på rett vei! er du en god rolle modell for deg selv, eller boikotter du deg selv.

Det er i dag du legger grunnlaget for det du skal se tilbake på i morgen.

LAG DEG EN FLOTT DAG !

Informasjon om seminaret finner du på linken «Nordstrand 18. april

Livet er et Stigespill.